Архиви: News

Live music is Back !Live music is Back !

По пауза од година и шест месеци, музичката и евент индустрија се враќаат на сцената… Главниот координативен штаб ги прифати препораките на Комисијата за заразни болести кои се однесуваат на олабавување на