Jelena Rozga – 09.07.2021

За настапот на Јелена Розга во клуб ( De Facto ) обезбедивме комплетна аудио-техничка поддршка за комплетниот бенд.
Tехниката која беше испорачана за настанот :
Midas M32 + DL32 – Дигитална миксета
L-Acoustics 12XT & LA4X – Монитори за Јелена Розга
Dynacord D-15/3 – Монитори за музичарите
Shure Microphones : Qlxd-Beta 58a, Beta58a,Sm58,Sm57,Beta91A,Beta52a…
Sennheiser Microphones : E-904, E-906
Sennheiser In Ear G4 Set

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *