За нас

M-Pro Sound е компанија која се занимава со комплетна аудио-визуелна продукција за секаков вид на Концерти,фестивали,настани…

Приказната на M-Pro Sound

M-Pro Sound основана во 2010год, основач и сопственик Јани Мурџев. Академски музичар кој настапувајќи низ Балканот и некои делови од Европа со најразлични бендови, ги воочува огромните технички недостатоци во поглед на аудио-визуелната продукција во нашата држава и одлучува дека M-PRO SOUND може да направи бината да биде многу подобро место како за изведувачите така и за слушателите.

Инспириран од тоа креира компанија која ќе ја направи сцената да биде подобро место за различни изведувачи и пеачи.

Неговиот сон becomes a reality and M-Pro Sound is born. The company becomes the first of its kind in the Republic of Macedonia because it works with equipment from the famous brands L-Acoustics, DiGiCo & d&b audiotechnik which are one of the best when it comes to professional audio in the world.

Нашата мисија е да им обезбедиме на клиентите најдобри производи, незаменлива експертиза, посветена услуга и неспоредлива техничка поддршка на корисниците.

Нашата цел е секогаш да исчекориме напред со комплетна високо квалитетна техничка продукција за организирање на настани од секаков вид и да го подигнеме нивото на комплетната организација на настани посебно во полето на аудио/визуелниот технички дел.

Со M-Pro Sound, клиентите без разлика дали имаат некоја прослава, концерт или венчавка се третираат исто.

M-Pro Sound е овде за да ви го направи секој настан запаметен во вашиот живот