Владо Кантарџиев

АМАНЕТ-ЗАВЕТ-БЕСМРТНОСТСвечена академија по повод 100 години од раѓањето на Владо Кантарџиев.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *