M-PRO SOUND & Vlatko Stefanovski Trio

Огромна чест и задоволство ни претставува соработката со гитарскиот виртуоз Влатко Стефановски и неговото трио, Иван Куќич на Бас и Јан Стефановски на тапани.
Sound-Engineer – Јани Мурџев
Настан за кој ке се зборува подолго време во Гевгелија, во организација на Paint IT Black Hotel.
За овој настан беше испорачана врвна аудио опрема.
Midas M32 / Mixing console
MM-Acoustics MLA26+R118 /Main PA
L-Acoustics 12XT/Monitors
MM-Acoustics W15/Monitors
L-Acoustics LA4X/DSP Amp
MM-Acoustics SP 4.13 Amp
MM-Acoustics LSCU DSP
Shure,Sennheiser,Audix / Microphones
Vox & Orange / Guitar Amps
MarkBass / Bass guitar Amp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *