M-Pro Sound & Gulf Oil Macedonia

Gulf Oil ја отвори новата бензинска станица покрај автопатот Е75 во Гевгелија.
Аудио-инсталацијата вклучува класични тавански звучници кои се неприметни и перфектно се вклопуваат во самиот ентериер, но пред се звучно го покриваат комплетниот внатрешен простор.
За сетот да биде комплетен инсталиран е повеќенаменски засилувач кој поседува : 2 Aux In/1 Aux out ,AM/FM Tuner , USB & Bluetooth player, Independent gain controls.Separate bass and treble tone controls…

M-PRO Sound & Lighting
Production • Rentals • Sales • Installs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *