Alen Islamovic – 17.07.2021

За настапот на Ален Исламович во клуб ( De Facto ) обезбедивме комплетна аудио и бинска техничка поддршка за комплетниот бенд.
Tехниката која беше испорачана за настанот :
Midas M32 + DL32 – Дигитална миксета
Dynacord D-15/3 – Монитори
Shure Microphones : Beta58a,Sm58,Sm57,Beta91A,Beta52a…
Sennheiser Microphones : E-904, E-906
Pearl Drums set + Bosphorus cymbals
Bugera Guitar amp
Fender Bass amp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *