News

M-Pro Sound & Gulf Oil MacedoniaM-Pro Sound & Gulf Oil Macedonia

Gulf Oil ја отвори новата бензинска станица покрај автопатот Е75 во Гевгелија.Аудио-инсталацијата вклучува класични тавански звучници кои се неприметни и перфектно се вклопуваат во самиот ентериер, но пред се звучно

Alen Islamovic – 17.07.2021Alen Islamovic – 17.07.2021

За настапот на Ален Исламович во клуб ( De Facto ) обезбедивме комплетна аудио и бинска техничка поддршка за комплетниот бенд.Tехниката која беше испорачана за настанот :Midas M32 + DL32

Jelena Rozga – 09.07.2021Jelena Rozga – 09.07.2021

За настапот на Јелена Розга во клуб ( De Facto ) обезбедивме комплетна аудио-техничка поддршка за комплетниот бенд.Tехниката која беше испорачана за настанот :Midas M32 + DL32 – Дигитална миксетаL-Acoustics

Live music is Back !Live music is Back !

По пауза од година и шест месеци, музичката и евент индустрија се враќаат на сцената… Главниот координативен штаб ги прифати препораките на Комисијата за заразни болести кои се однесуваат на олабавување на

L-AcousticsL-Acoustics

“We are already seeing confirmed major tour dates for 2022 up double digits from the same time pre-pandemic in 2019 for 2020 … Many of these artists will have multi-year